The First Night of Experimental Boredom

De Eerste Avond van Experimentele Verveling vindt plaats in en buiten het ateliergebouw aan de SingelHet programma begint op Zaterdag 12 januari om 20:00 uur in het atelier, Singel 222 in Dordrecht,en zal eindigen om 00:00 uur voor de etalage van By Branderhorst, Voorstraat 199, waar vanaf vrijdag het realtime videowerk 24H van Joyce Overheul wordt getoond.

Het programma van The First Night bevat beeld, geluid, tekst en performances van:

Andrew McNiven, David Sherry, Deirdre Macleod & William Mackaness, Duncan Poulton, Emilia Grzeczka, Esther Polak & Ivar van Bekkum, Frans van Lent, Greig Burgoyne, Guillaume Dufour Morin, Heinrich Obst, Ienke Kastelein, Jackson Moore, Jolanda Jansen, Joyce Overheul, Kayleigh Smetsers, Kristel Rigaud, Laura Gillmore, Manuela Porceddu, Marie Claire Gellings, Natalie Fyfe, Nico Parlevliet, Sandra Araújo, Topp & Dubio en VONK.

The First Night of Experimental Boredom  takes place in and outside of the studio building at the Singel. The program starts on Saturday 12 January at 20:00 in the studio, Singel 222 in Dordrecht, and will end at 00:00 in front of the shop window of By Branderhorst, Voorstraat 199, where the real-time video 24H by Joyce Overheul will be on display.

The program of The First Night consists of images, sound, texts and performances of:

Andrew McNiven, David Sherry, Deirdre Macleod & William Mackaness, Duncan Poulton, Emilia Grzeczka, Esther Polak & Ivar van Bekkum, Frans van Lent, Greig Burgoyne, Guillaume Dufour Morin, Heinrich Obst, Ienke Kastelein, Jackson Moore, Jolanda Jansen, Joyce Overheul, Kayleigh Smetsers, Kristel Rigaud, Laura Gillmore, Manuela Porceddu, Marie Claire Gellings, Natalie Fyfe, Nico Parlevliet, Sandra Araújo, Topp & Dubio and VONK.

Toegang vrij / No entrance fee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.